Logo dubbele woonlasten garantie

Zorgeloos van huis naar huis

Je vindt de plek van je dromen, maar je oude huis moet nog worden verkocht. Wat dan? Koop je nog niet, met het risico dat je droomplek aan een ander wordt verkocht. Of koop je wel, en neem je daarmee het risico op dubbele woonlasten.

Er is een oplossing: Kopen met Dubbele Woonlasten Garantie.

Het principe van de Dubbele Woonlasten Garantie is eenvoudig. Bij het kopen met Dubbele Woonlasten Garantie vergoedt de verkoper eventuele dubbele woonlasten grotendeels of zelfs volledig. Deze vergoeding is voor een overeengekomen periode en/of zolang de huidige woning nog niet is verkocht,

Rekenvoorbeeld:

Tijdens de onderhandelingen wordt er een Dubbele Woonlasten Garantie afgesproken van 1 jaar.  De overeengekomen koopsom voor de nieuwe woning bedraagt €250.000. Van dit bedrag wordt €6.250 (2,5% van de koopsom) bij de depotnotaris apart gehouden. Zolang de koper zijn oude woning nog niet heeft verkocht en deze te koop heeft staan, krijgt hij elke maand een bedrag van €520 uitgekeerd door de notaris. Dit maximaal 12 maanden lang of tot de oude woning is verkocht. Blijft er geld over in het garantiedepot, dan gaat dit terug naar de verkoper van de woning.

Meer informatie

Op www.dubbelewoonlastengarantie.nl is alles nog eens rustig na te lezen. Of laat je goed en deskundig informeren op ons kantoor door een van onze medewerkers. Je bent van harte welkom!