Zwijsenhof 74

Binnenkijken op Zwijsenhof 74

Zwijsenhof 74 is een luxe appartement op de eerste en tweede verdieping. U heeft een prachtig en vrij uitzicht op de omgeving. Voor en achter het appartement zijn er voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. In het gebouw heeft u ruimte om uw fiets te stallen en heeft u een eigen berging om uw spullen op te bergen.

Omschrijving Zwijsenhof 74

Uw woning leveren we instapklaar op. Dat betekent dat de ondervloeren, de muren en kozijnen, tot het schilderwerk van de raamkozijnen toe. Tevens plaatsen wij een luxe keuken volgens een standaard ontwerp. De standaard badkamer en toilet leveren we gebruiksklaar op. U hoeft alleen nog maar de vloer en plinten te leggen, muren te sauzen of behangen en uw meubels te verhuizen. Wanneer u eigen wensen heeft die verder gaan dan de standaard keuken, badkamer en toilet, is het mogelijk om deze in overleg tegen meerkosten te realiseren. 

De berging en fietsenstalling bevinden zich in het naastliggende gebouw F. Het appartement wordt opgeleverd volgens technische omschrijving en afwerkstaat. 

Kenmerken

Gebruiksoppervlakte 84m2
Netto inhoud 230m3
Buitenruimte opp 5m2
Berging opp 6m2

Overzicht appartementen B-vleugel

Bouwnummer Prijs Status
Zwijsenhof 43 - Verkocht
Zwijsenhof 44 - Verkocht
Zwijsenhof 45 - Verkocht
Zwijsenhof 46 - Verkocht
Zwijsenhof 47 - Verkocht
Zwijsenhof 69 - Verkocht
Zwijsenhof 42 - Verkocht
Bouwnummer Prijs Status
Zwijsenhof 70 - Verkocht
Zwijsenhof 71 - Verkocht
Zwijsenhof 72 - Verkocht
Zwijsenhof 73 - Verkocht
Zwijsenhof 74 - Verkocht
Zwijsenhof 75 - Verkocht
Zwijsenhof 76 - Verkocht